[BDSM Scénář] Hra Kostky

Možná to znáte, možná je to i váš případ. Byli jste zvyklí dělat si s manželkou, milenkou, subinkou, dominou nebo se všemi najednou romantické večery nebo víkendy. Ale ty časy jsou pryč. Né, že by vás přešla chuť, ale nemáte čas. Tak běžný problém dnešní doby. Možná máte ve sbírce desítky hraček, od pout, přes různé druhy roubíků, mlátících nástrojů, vibračních hraček pro obě pohlaví a ozdob na tělo až po kostýmy nejrůznějšího druhu.

A pak to přijde. Najednou máte volný večer a nemůžete se sami rozhodnout, po čem se vám stýská víc a kterou choutku potřebujete dosytit. Pak doporučuji využít následující postup :

Připravte si na stolek 6 (případně 12, 18,…) hraček. V případě velké sbírky doporučuji vzít první, co vám padne pod ruku, jinak se dostanete opět do rozhodovací paralýzy. Pak už jen zbývá přivést subinku do herny a svěřit jí do ruky hrací kostku(y). Osud už vybere za vás.

Kostka navíc určí pouze předmět, který máte použít, způsob jeho použití je už na fantazii dominanta. Tedy pro příklad může být na hromádce kondom, ale subinka netuší, jestli ho využijete k chráněnému styku, uděláte z něj breathplay masku nebo omezující rukavice. Pokud je na hromádce hedvábný šátek, subinka neví, zda bude hlazena, nebo z něj uděláte roubík…a podobně.

foto www.kink.com

Výrazně doporučuji využít také smyslovou deprivaci – především zavázání očí v kombinaci s rukama spoutanýma za zády, do kterých subince vložíte kostku se velmi osvědčila. Je už pak na její důvěře a vaší prohnanosti, zda budete dodržovat číslo, které na kostkách padlo. Můžete experimentovat i s tím, zda subinka dopředu vidí předměty připravené ke hře nebo se to snaží poznat až podle citu.

Pokud jste více switch zaměření, může sub se zavázanýma očima hádat, které číslo padlo a pokud uhodne, přichází výměna rolí.

A pokud jste zvyklí pořádat večery deskových her s přáteli, můžete je pro tentokrát překvapit 🙂

 

 

0 Komentářů

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account