Pozice – “Spread hogtie”

Spread hogtie, neboli varianta klasické hogtie kdy je docíleno roztažení stehen od sebe pro snadný přístup k rozkroku.

Rozdíl oproti klasické Hogtie

Uběžné verze Hogtie se většinou uvazují ruce k nohám a to především zápěstí spojená k sobě ke kotníkům, také spojeným k sobě. U této roztažené varianty je již z názvu patrné že klademe důraz na zpřístupnění rozkroku což i klasické verze není dost dobře možné.

Jak docílit roztažení stehen?

Způsobů je celá řada, zkuste použít rozporku ke které připnete kotníky, rozporku poté můžete připnout k zápěstím v místech kde jsou upevněny i kotníky – tím docílíte velké efektivity roztažení.
Nebo zkuste použít krátkou rozporku pouze mezi stehna, a kotníky volně přitáhnout k ramenům, nebo vlasům ( vlasová bondage ), ruce můžete spoutat konvenčně v zápěstích, či loktech.
A do třetice si můžeme vystačit pouze v provazem který však musíme uvázat tak aby alespoň částečně plnil “otevírací” funkci rozporky. Jako snadný způsob se jeví překřížení a spoutání kotníků, tím zafixujete nohy v částečně roztažené poloze, a nebude možné dát nohy zcela k sobě.

Pozice je skvělá mimo jiné z prostého důvodu, je téměř nemožné se pohybovat, či velice složité se přetočit. Spoutaný partner tak zcela jistě zůstane na své místě.

Prostředky vhodné pro tuto pozici:

 


 

Nezapomeňte že dohoda s partnerem o tomto spoutání a jiných BDSM aktivitách je prvotní věc, se kterou musí zúčastnění souhlasit.
Pokud se chcete dočíst o základních BDSM pravidlech více – čtěte „Top 10 základních pravidel“

 

3 Komentářů
  1. AmataModra 9 roky ago

    Líbí 🙂

  2. Korzetka Spoutaná 9 roky ago

    Máš s touhle pozicí zkušenosti? Já moc ne, víc se mi líbí klasická hogtie..

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account