[Škola] Bezpečnost svazování

Poutání, spoutávání, bondage. Málokterá disciplina v BDSM je rozšířena prakticky mezi všechny osoby, které jsou tímto životním přístupem postiženi.

Svazují se všichni partneři, i ti, kteří nemají bondage příliš v oblibě. Spoutat partnera je občas nutné, pokud chceme použít i jiné praktiky. Na co si dávat při svazování pozor, čím může být nebezpečné a jaká jsou jeho úskalí?

Především v tom, jakou sílu použijeme k utažení provazů nebo na zacvaknutí pout. Větší síly způsobí submisivnímu jedinci stopy, které mohou být viditelné (dle jeho konstituce) i několik dní. Docela špatně se zvláště v letním období, vysvětlují různé pásy a pruhy, tedy podlitiny na pažích, nohách apod.

foto www.kink.com

Stopy ale nejsou tím nejzávažnějším nebezpečím. To, čeho se musíme za každou cenu vyvarovat, je omezení krevního oběhu. Všichni víme ze zdravovědy, že přiškrcení při krvácení, je nutné nejdéle po dvou hodinách povolit, aby nedošlo k atrofování tkání, které jsou za přiloženým škrtidlem.

A svazování, které je trochu tvrdší, v podstatě není nic jiného než přiškrcení krevního oběhu. Mějte proto na paměti, že když spoutáte subince zápěstí, musíte se kouknout na hodiny a zapamatovat si čas. Také ji pozorujte průběžně zápěstí. Pokud lehce ztmavne, a to ztmavne určitě, nic vážného se neděje. Pokud ale začne barva získávat našedlý odstín a z pokožky se vytratí přirozený lesk, je nejvyšší čas zvolna spoutání povolit a lehce promasírovat část končetiny za přiloženými pouty. Jako aftercare použijte nějaký hřejivý masážní prostředek, který podpoří krevní oběh.

Totéž platí v případě bondage, při které spoutané tělo zavěsíme volně do prostoru. Tělo něco váží a působí na veškeré ty provazy, které jsme na svou subinku použili. Ty se samozřejmě samy od sebe začnou dotahovat. Nebezpečí je o to vyšší, pokud subinku máme spoutánu kolem beder a břicha a je zavěšena tak, že při visu vypadá jako by seděla. Při tomto visu dochází k přiškrcení krevní průtočnosti do ledvin. A tady končí legrace úplně. Užijte si pohledu na bezmocnou subinku, využijte této její bezmocnosti k dalším trápení, ale do 20 minut změňte polohu subinky, nebo ještě lépe na čas ji celou uvolněte ze sevření provazů. Určitě nemáte zájem na zdravotní újmě vaší subinky, která se vám s nezměrnou důvěrou svěřila do rukou.

0 Komentářů

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account