Srovnání policejních pout

Jak vybírat kovová pouta

pokud se řekne spoutání či chcete li bondage, každý si jistě jako první představí policejní pouta.

IMG_20160510_201657

Pokud si chcete pouta k Va

Pokud si chcete pouta k Vašim hrám pořídit jako vždy si dejte otázku na co je skutečně chcete používat:

– chcete někoho skutečně znehybnit, aby se z pout nedostal?

– nebo, aby spoutání bylo (v rámci možností) příjemné?

– chcete pouta jen na efekt?

– láká vás možnost lehce se z pout dostat?

Jak vidíte otázek si můžete dát množství a asi nemá smysl vyjmenovat zde desítky otázek které každého jistě napadnou. Základní rozdíl mezi kovovými pouty je v tom, zda se jedná o kloubová, nebo řetízková pouta (princip spojení pout)

Na co se jistě u pořizování pout zaměřte je materiál a jeho pevnost. Jistě uznáte z přiloženého obrázku která pouta více vydrží, a také která se více zaříznou do rukou. Pozor pokud se jedné o hodně tenký kov samotného pouta může dojít ke snadnému poranění. Samozřejmostí je u těchto slabých pout i pojistka k otevření a vesměs se jedná o hračku ze sexshopu. Ano tato hračka má uplatnění u všech co by rádi ukázali, já mám pouta. Však fakt, že si je může spoutaný sám snadno otevřít pomocí pojistky pouta jaksi degraduje. Obávám se, že silnější tah za ně v jakékoli vypjaté situaci by nevydržel ani spojující řetízek. Další na co se zaměřte jak moc se dají pouta rozevřít, respektive do jakého obvodu se do nich vejde končetina porovnejte jen zmiňovaná pouta u sebe.

Pokud toto beru jako fakt tyto pouta „na efekt“ jsou vesměs k dostání v sexshopech kdy se jedná jen o doplněk nikoli o pouta ke skutečnému znehybnění. Nenechte se zmást různými návleky vždy koukejte na samotný kov pout jak skutečně vypadají.

Pouta by měla něco vážit a vyzařovat jistou autoritu aby spoutaný jasně cítil něco na rukou. Pokud se budeme koukat na balení pout je to to poslední co by nás asi mělo zajímat (pokud si tedy pouta nekupujeme jen na efekt. Ale věřím že lidi co sem chodí pouta raději budou používat než se jimi jen chlubit.

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account