Úprava postele pro BDSM

Z filmů to zná snad každý.

Jde o klasickou pozici, kterou si do jisté míry dovedou užívat i lidé kteří nejsou moc zapálení pro BDSM hrátky.
Řeč je o spoutání během sexu. Nejčastěji pro tzv. vanilky je tato praktika spojená s upoutáním partnera k posteli, kterého lze poté vzrušovat dle vlastní libosti. Samozřejmě záleží na stupni zapálení pro tyto hrátky, jak to bude intenzivní a zdalipak to bude jen sexuální dráždění s omezením či BDSM představení s pevně danými pravidly. Toto nechám opravdu na každém z Vás. I to jaké pomůcky k tomu použijete.

Nemám zde v úmyslu psát jak koho poutat k posteli, ale asi každý kdo to kdy zkusil tak přišel na to, že to občas skýtá mnohé svízele.

Jedna z variant je ta, kdy chcete mít dopředu připravené provazy protažené kolem nohou postele, případně postel, která má kovová čela (to bohužel nemám a nevím, zda by se při intenzivním používání neodřel lak) popřípadě najít nějaký speciální poutací systém rovnou na postel.

Ale kolik z nás si může dovolit mít neustále k dispozici v posteli pouta či provazy? Já tedy ne! Bál bych se, že případné návštěvy si povšimnou záhadných věcí v posteli a následně mne označí za úchyla, otrokáře či snad otroka. A uznejte samy, že není zrovna příjemný pocit mít přátele, kteří vědí o Vaši zvláštní zálibě a berou ji jako něco špatného či zvrhlého.

Napíši zde tedy, jak jsem tento problém vyřešil já.
Chtěl jsem se vyhnout složitým úpravám a tak jsem zvolil jednoduché přidělání nenápadných poutacích ok k posteli. Cena za použitý materiál byla docela směšná. Pokud se vylepšení postele nepoužívá, je skoro nepostřehnutelné.

Nyní k jednoduchému popisu vylepšení a jeho instalace.
Mám obyčejnou dřevěnou postel (viz obr. dole). Jednoduše jsem do konstrukce postele vyvrtal skrz 4 díry a jimi pak prostrčil příslušná oka. Z obou stran vyvrtaných děr jsem použil podložku, aby se oka a matice nezarývali do dřeva a samozřejmě jsem oka utáhnul maticí. Toto zvládne jistě každý.

Při delších hrátkách je jistě zajímavější nasadit kožená pouta (nezaříznou se). S pomocí řetězů a karabin či dokonce s pomocí zámečků je poté připoutání otázkou okamžiku a o to přeci jde každému.
Uznejte samy, všimli byste si toho? viz obrázky

5 Komentářů
  1. jfrubber 9 roky ago

    Nám se osvědčilo jednoduché, přitom naprosto skrytelné opatření: pomocí tzv. “machršňůr” (lanyards) provlečených přes krajní žebra postelového roštu v rozích postele. Ovšem má to svá “ale”: jsou tři druhy machršňůr – bez přezky (jen karabina a páska), s plastovou a kovovou přezkou. Z toho s plastovou přezkou se lze vysvobodit silnějším trhnutím nebo setrvalým silným tahem, spona prostě nevydrží a buď se uvolní nebo roztrhne. Kovová má tu výhodu, že drží (a pokud je dobře udělaná, nepovolí). Ta bez spony pak většinou trpí na menší karabinku a nevydrží její očko. A když to není potřeba, prostě se to zatlačí pod matraci 🙂

  2. sonja 9 roky ago

    hm…a my, co se naše postel sestává z matrace na zemi, máme smůlu, …tak už to bývá…ale jinak pěkně vymyšlené
    …pokud to není vojenské tajemství, co je to machršňůra?

    • jfrubber 9 roky ago

      Machršňůra je šňůrka na klíče, prostě to, co se teď běžně dává jako dárek, sestává z různě širokého tkalounu (obvykle 10-15mm šíře), často s reklamním potiskem, na tom je připevněna karabinka nebo plastová přezka a na přívěšku je ta karabina.
      Ad matrace: na tohle jsme měli také řešení: pásy na poutání nákladu na vozíku nebo na střešním nosiči (prodávají se s ocelovou sponou v každém obchodě pro kutily, tím ovázat matraci na šířku pod prostěradlem, ve dvou místech do toho zavázat obyčejné ocelové kroužky (uzlem), pak překrýt prostěradlem, v dolní části se pak uchytí ta machršňůra a ono se to tahem dostane samo trochu ven/na povrch, po úpravě prostěradla opět neviditelné. Ovšem kvalita jako na posteli s pevným rámem to samozřejmě není a ani být nemůže. 🙂

      • jfrubber 9 roky ago

        … bylo míněno “jako dárek k nákupu”.

  3. wankan 9 roky ago

    To je taková šňůra na krk co se na ní dávají klíče nebo mobil atd.

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account