[Seznámení] Budování D/s vztahu od A-Z

Seznámení

Jen menšina v bdsm pozitivních lidí měla to štěstí potkat svůj protějšek klasickou cestou. Tedy že se někde s někým seznámili a časem vyplynuly na povrch obdobné záliby a choutky. Bohužel to že jen někdo bdsm pozitivní se jen tak na první pohled nedá poznat. Možná ještě u dominantně orientovaných lidí a to především žen, které se trošičku stylizují do domin i formou oblékání i v běžném životě. Ale i zde je to sázka do loterie. Takže pokud někdo cíleně nedává najevo kým je, šance odhalit jeho zaměření je téměř nulová.

Bdsm pozitivní lidé mají šanci se seznámit na nějakých specializovaných akcích. Existují různé „zájmové“ kluby, nebo internetové servery, které mají přesah i do civilního života. Také komerční podniky občas pořádají pro stejně orientované osoby různé akce. Jenže kdo z lidí, kteří si sami sebou, jsou tak říkajíc, na startovní čáře, má odvahu na takovou akci jít? Zase jen zlomek z množiny.

Takže nakonec se lidé seznamují, možná ne zrovna romanticky, ale poměrně jistě, přes různé seznamky. A jsme u prvních úskalí. Internetová seznamka je fajn, jen je na ní spousta lidí, co tam snad ani nepatří. A tím je rovněž nebezpečná. Opatrnosti proto není nikdy nazbyt.

Dobrykafe

0 Komentářů

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account