Finanční otroctví

Původně mne ani nenapadalo tuto problematiku rozebírat či se nad ní zamýšlet. Avšak Vaše reakce u článku o Profi dominách mne utvrdila, že i finanční otroctví si zaslouží jakési zamyšlení a probrání toho jak a proč jedna čí druhá strana toto dělá. Opět zmiňuji, jedná se jen o zamyšlení se nad tím jak to je a jak to vnímám já.

 

Many slawe neboli finanční otroctví je založené zcela jednoznačně na ne zcela rovných podmínkách, kdy finanční otrok platí Maney misters (finanční domině) jakousi daň a vesměs za to nic neočekává. Rozumě si říkám jak toto může někoho lákat čí proč do toho subové jdou? V první řadě to je asi nejbližší forma otroctví jako takového, Madam žije na úkor otroka a ten se kuli potřebám Dámy uskromňuje (omlouvám se mluvím v rovině Sub – muž Dom – žena, toto je asi nejobvyklejší varianta). Jisté zadostiučinění pro suba může být v tom, že Madam učiní šťastnou. Často se uvádí, že se jedná vlastně o jistý fetish. Mnohdy ani otrok nikdy dámu v realitě nevidí a vše probíhá jen prostřednictvím komunikace na netu a zasíláním peněz.

Snad díky tomu jak se zdá tento výdělek pro dámy snadný se mnoho žen bez rozmyslu pouští do toho a snad to i degradují. Jasné je, že nemohou moc otroky oslovit pokud nedovedou udržet jejich touhu. A přímo mne dere pokud lehké holky říkají ze dají subovi lekci za otrockou daň ideálně vyčíslenu v hodinách. Vždyť rozumě vzato daň je poplatek měsíční případně týdenní. Takto podaná daň za hodinu služby je prostě již jen platba za službu dané ženě.

Bohužel i zde musím konsatovat, že pokud se takovéto domině vymkne vše z rukou a začne být na otrocích závislá je to nevhodné a postrádá to smysl stejně jako u profi domin, ale oproti profi dominám je zde jistý potenciál, že toto nezabírá dámám tolik času a dělají to “pokud uvažují” jako jakýsi přivýdělek a tak se udržují krásné nezávisle na otrocích.

0 Komentářů

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account