Překvapení od Martiny 4

Po noci co jsem strávil s obojkem na krku a s pásem cudnosti, který mi nedovolil pohodlně spát se budím příliš brzy a příliš nevyspalý. Otevírám mrazák, rozbíjím led a vytahuji odtud klíček. Chvíli váhám, ale obojek odemykám a házím do zásuvky. Tak a teď už nemusím nervózně očekávat příchod Martinky. “To by bylo kdyby mě našla s ním!” pomyslím si.

 

Celý den trávím tak nějak u TV a nic zajímavého nedělám. Chvíli si na počítači prohlížím nemravné stránky a v tom mě to napadne! Je podvečer a já se pokouším vytáhnout penis z pásu cudnosti a ono to jde. Tak si s penisem začínám hrát a honit. Ne tak abych byl, nicméně jsem to slíbil Martince. Jenže problém nestal po chvíli, když chci dát penis zpátky do klece. Nedaří se a v tom slyším otevírání klíčů “Martinka přichází domů”. Rychle hledám nějakou výmluvu, ale na žádnou nepřicházím.

“Ahoj poslušný Subíku!” Křičí na mě z chodby.

“Ahoj.” Odpovídám opatrně.

“Poslouchal jsi? Jak sis užil dárek? “Pohledem směřuje mezi mé nohy.

Přistupuje, rukou šmátrá mezi ně a když zjišťuje, že to co má být na svém místě tam není, tak se ušklíbne.

Otevírá šuplík, nahmatá tam ten obojek a to už je oheň na střeše.

“Co to je?” Drží ho v ruce “Kapitál Zuzky!? Kdo je Zuzka?! ”

Nemám slov, říct pravdu? Neříct? Jsem v koncích. Určitě to na mě vidí.

 

Říkám jí všechno. Takže opět mi rozkazuje nasadit si pás cudnosti. Nasazuje mi na krk obojek a klíček si dává do peněženky. “Takže takto budeš chodit do práce můj Subíku! ”

Po rozhovoru, který dopadl překvapivě dobře jsme museli oba jít k Zuzce.

Při řízení přemýšlím nad tím jak to může dopadnout. Kopačky od přítelkyně Martinky mi svítí velkým výstražným světlem nad hlavou. V podstatě Zuzka tak dosáhla co chtěla, protože na obojku bylo tak či tak její jméno, takže bych se z toho nevykroutil i tak.

 

Když jsme přišli k ní. Tak je Zuzka evidentně z této návštěvy potěšena. Na mě se ani nepodívá, ovšem na mou Martinku se usmívá od ucha k uchu. Odcházejí spolu do pokoje a mě nechávají v předsíni, kde mě pro změnu zamkly. Co mě jen čeká, honí se mi hlavou! Obojek na krku, pás cudnosti nasazený a moje skutky, které byly v negativním duchu.

Dveře se otevřely.

“Otrok! Svlékni se a po čtyřech vejdi do tohoto pokoje k nám! Bez řečí psíček! ”

Tak činím a po čtyřech vcházím do pokoje se sklopenou hlavou.

V plné kráse si mě prohlížejí. Má paní Martinka je už jen ve spodním prádle a Zuzka také.

“Dohodli jsme se, že která hodí kostkou větší číslo tak tě tuto noc bude mít.” Řekla Martina.

Tak si hned hází kostkou. Martině padlo číslo pět a Zuzce šest. Husí kůže na zádech je nepříjemná.

 

Následuje už mně známý postup. Předkloněn dostávám klystýr, musím tekutinu držet v sobě alespoň pět minut. Po vyprázdnění dostávám do zadku zámek análu. Nato si vyprosila klíček od pásu cudnosti od Martinky.

“Těšíš se na to peklo co zažije tvůj nadržený a zrádný penis?” Ptá se s úšklebkem Zuzka. “Martinka se bude mít co učit a pak bude už jen ona tvou paní! Nemusíš se bát ,, svou hračku opustit chtít nebude!”

 

 

 

0 Komentářů

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account