Průzkum foto lokality “Ralsko”

O víkendu jsme se vydali na výlet. Nešlo ale o bezduché bloudění krajinou, nýbrž o cílený “průzkum” doporučené lokality pro zajímavé focení. Los padl tentokrát na bývalý vojenský prostor ralsko nedaleko Mnichova Hradiště. Město duchů, opuštěné hangáry, nebo obrovské letiště s 3km ranvejí to byly hlavní taháky. Bohužel realita je trochu jiná než mnohé články nalezené na googlu. Více než polovina zajímavých budov kde by se dali pořídit pěkné snímky byla nedávno zbourána bagrem, který jel naplno i přes sobotní poledne. Zbylá část budov je v tak tragickém stavu že fotit uvnitř je spíše o strach. Útěk před padajícím trámem se spoutanýma nohama není zrovna věc kterou bych chtěla okusit.

Takže krom velice monumentálního letiště kde by se pár pěkných fotek ( především nějaké fetish obuvi, nebo bdsm hraček pro nožky ), toho moc není kde by se dalo fotit. Možná snad pár fotografií u mohutných železobetonových vrat hangárů kde místo stíhaček teď najdete uschovaná letadla vyhlídkových letů atp. Ale po krátkém zhodnocení jsme názoru že jet 60km do Ralska, 60km zpátky domů, připravit plán focení, a svolat naší fotopartu nemá kvůli Ralsku smysl.

Co myslíte? Máte jiný tip na místo?

3 Komentářů
  1. pro-pepu 9 roky ago

    Ahoj Rasko je tak rozsáhlá oblast a vy jste našli zrovna tu, která nejméně vyhovuje. Letiště se používá a samozřejmě je jednak hlídané a jednak se neustále modernizuje. Pokud by jste ale jeli hlouběji mimo oblast letiště našli by jste bezpočet míst a budov které dozajista vyhovují vašim záměrům. V lesích jsou zašitá kasárna tedy plno ubykačních budov, různá cvičiště, hangáry pro rakety. Nevím sice jak to vypadá dnes ale před dvěma lety když jsem tam byl naposledy to bylo vše jako dříve. Pro mne je to 340 km daleko takže to mám trochu z ruky. ale to místo je kouzelné svou rozmanitostí. A věřte že 60 km za to opravdu stojí.

    • Marek 9 roky ago

      Ahoj,

      no jeli jsme ( jelikož to tam neznáme ), tak o čem se dalo dočíct na webu. Tedy nejprofláknutější místo. Letiště je v obležení cyklistů, rodin na procházce atd.

      Už jsem dostal tipy na konkrétní lokace, a ty jsou od letiště vzdálené něco kolem 5km, takže do Ralska se ještě jednou vypravíme na obhlídku.

      Jestli máš konkrétní tipy, tak sem s nimi:)

  2. pro-pepu 9 roky ago

    50.653647, 14.802794 https://www.google.cz/maps/@50.6517426,14.7921081,15z/data=!5m1!1e4 zkus prozkoumat tuhle oblast.

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account