Označeno štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 35 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  egon a poslední změna proběhla před 6 roky, 3 měsíci.

  • Autor
    Příspěvky
  • #3712
     Jan 
    Správce

    zdravím všechny zajimalo by mne zda používáte pásy cudnosti či jaké modely se libí? A používají je i ženy nebo to je doména jen nás mužů že se necháváme zamykat?

    #3726
     Anonymní uživatel

    Máme doma oba modely, jak pro muže tak i pro ženy. Pro muže CB 3000 čirý z plastu a nemůžu si ztěžovat, funguje tak jak má a používáme ho celkem často. Přítelkyni jsem pořídil kalhotky z pevného PVC se zámky, ale ty už se zas tak prý pohodlně nenosí 😛

    #3746
     Marek 
    Správce

    Mě se líbí více než klasické plastové pásy třeba kožené trenky s možností uzamčení

    #3763
     JPepan 
    Účastník

    Mám pánský CB 6000 a jsem spokojen 🙂 a uvažuji o dokoupení nějakého kovového , třeba :
    spider

    #3764
     Jan 
    Správce

    No pokud jde o mě když jsem se tu takto vyptával tak ja mám zkušenosti s platovými cb3000 a následně cb6000s pravda je že v minulosti jsem měl i koženy, ale ten není moc praktický na delší nošení z hygienických důvodů

    #3766
     submis 
    Účastník

    jPepan: Ten kovový co jsi tady dal není moc dobrý. Pokud pominu, že je těžký, tak mezi klíckou a kroužkem nesedí uplně napevno a viklá se. Způsobuje to pak relativně časté skřípnutí kužičky u kořene.

    #3767
     JPepan 
    Účastník

    Diky za upozornění mrknu po jiném. Nebo máš nějaké osobní doporučení?

    #3768
     submis 
    Účastník

    z kovových jsem odzkoušel jen tento, ale zajímavý muže být cs-100, který drží okolo pasu. Zajímalo by mě, jak by šel vidět pod oblečením.

    #3769
     submis 
    Účastník

    má někdo zkušenost se silikonovými pásy?

    #3770
     Jan 
    Správce

    no pokud jde o CS-100 trochu mne tam děsí to ze klec je přidělaná svým způsobe k pasu a tak se obávám aby nevystupovala nebpujde schovat dle mého moc pod oblečení ale teké nemám zkušenost. Tento pás jsem v praxi viděl jen na jednom subovi na akci

    #3797
     YourSexToy 
    Účastník

    Já mám CB3000 doplněný o pomocné kroužky s hroty. Pokud si vychytáš správnou velikost, není problém ho nosit v podstatě nepřetržitě. Bez hrotů není žádný velký problém vytáhnout penis v klidovém stavu ven, s hroty je to skoro nemožné. Je docela zajímavé, jak rychle se při každé hříšné myšlence hroty připomenou. Bohužel po delší době bez orgasmu se mi občas podaří udělat i zamčenému, což mě štve. Neví někdo, co s tím?

    #3807
     Jan 
    Správce

    Ano s doplňkem k CB 3000 takové ty hroty ve třech velikostech mám také zkušenosti a je paradoxní jak velký efekt znepříjemění jakékoli erekce v tomto pásu máji i ty nejmenčí hroty na pohled jsou neznatelné ale co dovedou au au. A co teprve pokud do toho pásu cudnosti pužije někdo ty největší to se stane následně normálně mucícím nástrojem.

    #3928
     jino123 
    Účastník

    Zamykáte někdo své přítelkyně/manželky? Zajímalo by mě vaše zkušenosti

    #4015
     tess 
    Účastník

    S tímto druhem zamykání jsem se osobně nesetkala, ale představa ženy v pásu je velice zajímavá. Napadá mě, ale otázka jak je to s hygienou nevíte někdo?

    #4060
     Anonymní uživatel

    Nosím silikonový Birdlocked Pico s hroty a je to to vynikající.Nosil jsem kovový CB6000s ,ale nyní s Birdlocked Pico, jsem nadmíru spokojen – sundavám jen 1x měsíčně, nic netlačí.

Prohlížíte 15 příspěvků - 1 z 15 (celkem z 36)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account