[BDSM povídka] Femdom Party

Madam a cubka na VIP Femdom Party

(originální text od autora bez korektur, na motivy skutečné Pražské party)

Mel jsem to stesti ze me Madam vzala sebou na Vip Femdom Party. Uz jsme tam byli spolu trikrat a pokazde to bylo super, takze jsem se neskutecne tesil. Madam me mela v planu vydrazit jako stripterku, takze jsem uz nekolik tydnu pred tim trenoval chuzi a tanec v kozackach na podpatku. Abych Madam neudelal na party ostudu.

Jako vzdy davame sraz v obchodnim dome, nedaleko klubu kde se party odehrava. Jsem tam radsi o 10 min driv abych nahodou nenechal Madam cekat (normalne dostavam 10 ran rakoskou za kazdou minutu co jsem pozde – to nastesti neni casto). Pod riflemi a bundou mam na sobe tanga, samodrzici puncochy, a cernou pushup podprsenku. Pres to cernou kosilku. Nemam ani chlup na tele (vcetne hlavy), a cervene nalakovane nehty na nohou i rukou. Kolem krku obojek, a v zadku zasunuty kolik, ktery muze Madam ovladat na dalku pres aplikaci.

Foto – www.publicdisgrace.com

“Ahoj cubko.” “Dobry vecer Madam” pozdravil jsem a polibil ruku kterou mi Madam nabizela. Podala mi kabelku a tasku z ktere couhala rakoska. “Jsi pripojena?” rekla Madam, a rozesla se smerem k vychodu z obchodniho domu s mobilem v ruce; ja par kroku za ni. “Ano Madam.” Na to jsem ucitil jak kolik zacal vibrovat.

Po par minutach chuze jsme prisli na misto. Klub byl tak z pulky zaplnen. Hned u dveri jsme dostali jmenovky, a Madam dostala zetony, ktere muze pak utratit pri drazbe otroku. V hlavni mistnosti je bar a posezeni. Pred barem zidle a stoly, a o kousek dal kresla a pohovky. Na pravo od baru je misto na raut, kde stoji v rade obsluha (muzi obleceni do pul tela s obojky kolem krku).

Z teto mistnosti se da jit bud do velkeho salu kde probyhaji ruzna predstaveni, hry, a pozdeji drazba otroku, kde prihlaseni subici nabizeji sve dovednosti. Nebo nahoru do prvniho patra. Tam je nekolik muciren a prostor na hratky, kazda na jine tema. Na vsech dverich je papirovy semafor ktery se da prehazovat do tri poloh. (cervena=nevchazet, zluta=zaklepat a zeptat se, zelena=neni treba klepat – Madam me rada ztrapnuje pred ostatnimi tak jinou nez zelenou snad nepouziva 🙂 ).

Na baru jsem vyzvedl klicky od satny, a mohli jsme jit na horu se prevlect. Pomohl jsem Madam dat veci do skrinky, a pak si obul sve cerne kozacky nad kolena. Klekl jsem si pred Madam a nechal si dat makeup, cervenou rtenku. Nakonec mi na hrud napsala propiskou STRIPTERKA, a mohly jsme jit konecne dolu pripojit se k party.

Nasledoval jsem Madam zpet dolu do hlavni mistnosti s barem. Po ceste jsme potkaly nekolik paru miricich opacnym smerem, nejspis do satny. Hrde jsem pochodoval par kroku za svou Majitelkou s vypnutou hrudi, a snazil se o co nejelegantnejsi chuzi v kozackach. Nesl jsem Madam kabelku a tasku v ktere mela ruzne hracky. Dole uz bylo skoro plno. V sale byla skvela atmosfera. Zeny se bavily a subici delali vse pro to aby to tak zustalo, jak to ma byt.

Madam sedela u jednoho ze stolu pred barem, ja bud klecel u jejich nohou, nebo ji chodil pro jidlo/piti. (Madam mi sem tam neco hodila pod stul abych taky ochutnal, nebo spis abych se posilil na pozdejsi tanec). Podle nalady Madam jsme se v prubehu vecera presouvali, a podle toho kde se zrovna co delo. Chvili jsme sledovali jak otroci hraji hry, pak sli nahoru vyzkouset ruzne nastroje, a udelat par fotek na pamatku.

Deni v klubu prerusilo oznameni ze vhlavnim sale zanedlouho zacne drazba otroku, vyzyvaje vsechny at se premisti. Vesli jsme do salu ktery se stale zaplnoval, Madam vybrala jeden ze stolu a ja si klekl vedle jeji zidle a sledoval deni. Drazba zacala. Otroci vchazeli na podium jeden po druhem, a damy v sale vykrikovali sve nabidky.

Kvuli velkemu poctu nabizenych otroku jsem nakonec nebyl soucati drazby. Ale Madam se domluvila se slecnou ktera sedela u naseho stolu, ze za 100 zetunu ji udelam striptease. “Tak se predved cubko, zatancis nam na stole!”

Poslusne jsem vylezl na stul. Se svymi 195cm, a na 15cm podpatku jsem mel perfektni vyhled na cely sal, v kterem zustalo asi tak 30 lidi. Ma pozornost patri ale samozrejme plne me Zakaznici a Madam. Zacinam se kroutit a vlnit boky do rytmu hudby. Vrtim zadkem ze strany na stranu, ruku na kazde pulce. Pomalu zvedam kostymek nahoru k pasu a ukazuji svuj holy zadecek v tangach. Pak jeste vys, az pres hlavu. Se svlecenym kostymkem mavam nad hlavou a odhazuji bokem.

Podle usmevu sve Pani a Zakaznice vidim ze se bavi! Nervozita a trema z velkeho davu je zcela pryc. Bylo by jedno kdyby tam bylo tisic lidi! Dohrava prvni pisnicka a zacina druha pomalejsi. Pomalu svlekam a odhazuji podpresenku. Padam na kolana, a koneckama prstu si mnu bradavky a pres tanga v rozkroku. Leham si na stul na zada, s nohama vzhuru, a zacinam svlekat kalhotky, nahoru az pres kozacky. Nasazuji si je jako cepici na svou holou hlavu, a v klece se ukazuji Damam. Jezdim rukama po svem tele, cucam si ukazovacek. Po chvilce dohrava pisnicka.

Na to slezam ze stou a zacinam sbirat obleceni ktere jsem v prubehu tance odhazoval. Navlekam rychle tanga a podprsenku, a po ctyrech se vracim zpet ke stolu, kde polibkem nohou dekuji oboum Damam. Dostavam pochvalu!!

Ochazime zpet ka nasemu stolu u baru, kde si Madam dala sklenku bileho, a nechala me oddechnout u svych nohou. Ale netrvalo dlouho co se zacala nudit a rozhodla ze se pujdem podivat co se deje nahore.

Vesli jsme do nejvetsich z mistnosti v prvnim patre, ktera je ve stylu stredoveke mucirny. V zadnim rohu na gauci sedel par. Kluk a holka, i kdyz obe oblecene do divciho, podobne jako ja a Madam. Obe mely tmavy makeup ve stylu goth. Vedle nich byla postel  ke ktere me madam privedla. “Zaslouzis si odmenu cubko. A jako bonus to budes mit s divaky.” rekla Madam s usmevem, a na to z tasky vytahla pripinak a zacala si ho nasazovat. Sedla si na postel a porucila at kourim. S chuti jsem zacal cucat jeji gumove pero, chvilemi zkousel jak hluboko do krku jej dostanu, s ocima uprenyma nahoru. Az uz jsem byl dostatecne zahraty se slzama v ocich, Madam vstala, a ja na jeji pokyn vlezl na postel a nastavil zadek.

“A pekne ukazuj jak se ti to libi. Chci videt usmev!” “Ano Madam.” A sotva jsem to dorekl tak jsem mel cele jeji pero v sobe. Wow! Madam prirazela, nejdriv tvrde, a pak me chvili nechala at sam jezdim. Nemusel jsem predstirat usmev. Naopak me kazdy zasun dostaval bliz a bliz orgazmu. Zaboril jsem havu do matrace, zatim co Madam nekompromisne dal zajizdela hluboko do me. “Madam! Smim se udelat?! Prosim Madam!”

“Cubko!! Dovolila jsem t snad strikat? Vse slizat!” Stale plny euforie se otacim a lizu svoje sperma z postele. Madam vytahuje z tazky rakosku. “Mas stesti ze jsi se dnes osvedcila cubko. Dostanes jen 50.” “Ano Madam. Dekuji Madam.” poslusne odpovidam a opet nastavuji zadek. Pak citim prvni zastipnuti a zacinam pocitat rany. “1, 2 ,3, 4…. To ponizeni, endorfiny z orgazmu, a hlavne usmev na tvari Madam, vic nez vyvazuje bolest rakosky. Po padesate rane Madam ukazuje na svou botu. Bez vahani se vrham k jejim noham a po kazdem polibku ji dekuji. Polibkem bot se jeste loucim s parem na gauci, a odchazime s Madam zpet do satny.

Nechce se mi verit ze uz je po pulnoci.  Doprovazim Madam k autu. Na rozloucenou ji libam ruku, a dekuji za dalsi nezapomenutelny vecer.

Cubka

0 Komentářů

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account