Důvěra

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  pan.bond a poslední změna proběhla před 3 roky, 8 měsíci.

  • Autor
    Příspěvky
  • #14664
     Fuchs 
    Účastník

    Jak se jako dominanti věnujete své podřízené polovičce, jak pracujete na komunikaci-pravidelně se ujištujete zda vše snáší, řvete na ni jako na podčlověka či ji necháváte v anonymní degradačním pocitu beznaděje a absolutního ticha? Víte, co si ještě můžete dovolit a co už nikoliv?
    A co naopak submisové? Jak velkou máte důvěru v vašeho Pána či Paní?
    Toto téma, jakožto i jeden ze základních faktorů samotného BDSM (a to SSC) je nesmírně důležité, tedy zde máte možnost vkládat své rady, tipy, postřehy, zkušenosti-vše jak je libo 🙂

    #14741
     pan.bond 
    Účastník

    Můj názor na věc: Všechno je o vzájemné důvěře, přitažlivosti, úctě, tj. “souznění”. Poté je možné téměř cokoliv. Ale musí to být v rámci uvedeného “souznění”. Nejen BDSM, ale i jakýkoliv “obyčejný” vztah je na tom založen. V opačném případě se jedná o “trestný čin”. Čím je však míra “souznění” vyšší, tím je i vyšší míra vzájemného “naplnění” a je jedno, kdo je “nahoře” a kdo je “dole”. Dovedu si představit obě role (byť jsem spíše dominantní), možná proto je mi jasné co obě vyžadují. Dokonce bych řekl, že těžší to má dominant, protože ten musí určovat a současně je odpovědný za submisiva, a musí vědět (cítit) co si může dovolit a co už ne. Proto říkám komunikace je velmi důležitá. Opět je to obdoba BDSM a “vanilek”. Bez komunikace nelze, a v BDSM to platí zvláště silně.

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account