Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
subin (děvka špinavá) a poslední změna proběhla před 9 roky, 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13/11/2014 v 01:35 #3985
Viděla jsem v zahraničí na jednom BDSM eshopu takovou službu která spočívala v uvěznění zájemce u nich ve skladu..
K dispozici měli klec, nebo truhlu kam dotyčného uzavřeli, pointa byla v tom že před příchodem do skladu dostal buď kuklu a nebo škrabošku kterou mu buď nechali nebo sundali na základě toho zda je v kleci nebo tmavé bedně. Nesměl nic vidět, byl oblečený, ale bez bot.
Byl také spoutaný aby nedělal hluk, zkrátka tam byl jako myška třeba 2 hodiny. Hodina v přepočtu 400 Kč za takovéhle uvěznění.
Možné za příplatek byly různé bonusy ve formě složitějšího spoutání, nebo použití dalších pomůcek..Co si o tom myslíte?
Mě osobně by to asi moc jako holku nelákalo, ale spíš bych se jen obávala neznámého..I když pokud by se jednalo o seriozní obchod. Myslím že tohle by mohlo mít úspěch spíš u mužů.
13/11/2014 v 06:05 #4002Anonymní uživatel
Mě osobně by se toto líbilo, ale jako spestření a super ponížení by bylo být vystaven zákazníkům, v kukle s roubíkem a nahý.
13/11/2014 v 09:12 #4003Anonymní uživatel
Tak to je hooodně o důvěře, co si budeme povídat…
Ovšem v obecné rovině to zní velmi zajímavě.
13/11/2014 v 10:56 #4007No zní to docela zajímavě. Spíš je to o takovém tom adrenalinu než o čem jiném ale zajímavé je byt uvězněn a nevědět ani na jak dlouho že se prostě stanoví jen max. limity
13/11/2014 v 21:36 #4009Vystavený zákazníkům by bylo SUPER…
16/11/2014 v 16:25 #4019Vystavení zákazníkům by byla zase o něco vyšší úroveň. Šlo spíše o klasické uvěznění a deprivaci v izolovaném prostoru klece/ truhly..
Nápad se mi jeví docela zajímavě:)
17/11/2014 v 22:33 #4022No pokud to vemu jako fantazii tak představa že mne krásná dominantní holka zaváže oči znehybní a nkde ukryje a ve finále bych ani nevěděl na jak dlouho je dost lákavá. A co tepeve pokud by mne treba vysvlékla či naopak navlékla do něčeho ponižujicího a vysvětlila že pokud se prozradím je to jen má věc. Ale kdo ví koho tam bude mít u toho 🙂
03/04/2015 v 14:17 #5336No koukám nápad to byl zajímavý ale co s ním dále? nechtěl by někdo něco takového zrealizovat? Bude teď snad již lepší počasí tak by se něco takového dalo i někde na chatě a td prostě uvěznění a kdo ví co by vzniklo dále?
21/08/2016 v 16:08 #9432To by mě zajímalo i s tím vystavením. A třeba si hodit koskou ale nevědět výsledek. Myslím jako čas uzavření.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Uživatelé komentují