Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel  Jarmilka a poslední změna proběhla před 9 roky, 4 měsíci.

  • Autor
    Příspěvky
  • #4021
     Jarmilka 
    Účastník

    Prodám necelý týden starou černou latexovou vakuovou postel. Na zakázku zvolen silnější spodek a vršek slabší – díky silnému spodku docílíte pevné bondage a tenčí vršek lépe okopíruje tělo. Velikost postele je 200×100 cm. Pořizovací cena: 327 eur.

    Balení obsahuje : latexový potah , rám vybavený automatickým ventilem, který je uvnitř výstupní trubice , jenž se ihned uzavře a brání tak pronikání vzduchu zpět do postele . Nyní si konečně můžete vakuovou postel užít bez ječícího vysavače ! , těsnící tyč, adaptér pro připojení vysavače ( pasuje na všechny typy ).

    Vysátá byla pouze dvakrát. Postel absolutně jako nová. Prodáváme ji z důvodu, že jsme bohužel zjistili, že má přítelkyně trpí klaustrofobií a její první a poslední pobyt v posteli se stal naprostým utrpením a už nechce s postelí mít nic společného. Tak doufám, že někomu z Vás poslouží, tak jak má.

    Cena: 6 800 Kč

    V případě zájmu mě kontaktujte na email: jarmilka.maclova@email.cz

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account