Zvolené téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutujícího) se naposledy zapojil uživatel  edmund a poslední změna proběhla před 7 roky, 1 měsícem.

  • Autor
    Příspěvky
  • #10503
     edmund 
    Účastník

    Dobrý den,
    úvodem mi dovolte, abych se krátce představil.

    Mé jméno je Ivoš Bureš. Přesto, že se cítím na šedesát let, je mi sotva třicet.
    Do svých pětadvaceti let jsem žil relativně normální život. Hrál jsem na několik hudebních nástrojů, hojně jsem se věnoval kolektivním sportům, rád jsem vařil a ve volném čase psal román. Po úspěšném absolvování bakalářského studia na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy jsem se přihlásil k hasičskému záchrannému sboru, kam jsem byl po několika měsících přijat. Především v létě jsem s přáteli co nejčastěji podnikal výlety a čundry, ke kterým neodmyslitelně patřila má kulinářská genialita. Na malém plynovém vařiči jsem za hodinu uvařil mnohem lepší porkm, než bychom si draze koupili v nějaké hospodě. Po jídle jsme si lehli do trávy a střídali se ve hře na kytaru.

    Ačkoliv jsem nikdy nepatřil mezi nejhezčí muže, většinou se mi podařilo získat dívku, po které jsem prahnul. To byly ty, které se mi opravdu líbily a bylo mi s nimi dobře. Tehdy jsem nad tím tolik nepřemýšlel, nyní však tyto své bývalé známosti rozděluji do dvou typů. S jedněmi jsme žili téměř pohádkový vztah. Milovali jsme se, nikdy jsme se nehádali, ale nikdy mě s nimy moc nebavil sex. Ty druhé museli mít vždy poslední slovo, tendenci mi neustále něco rozkazovat a i když jsem se snažil být takový, jakého mě chtějí, byli každou chvíli zcela nepochopitelně uražené. Sex s nimi však byla nádherná slast. Pakliže jsem neměl problém sbalit holku, nedokázal jsem jí udržet. Každá si do roka našla někoho jiného. Proto jsem nikdy žádné nedůvěřoval natolik, abych se jí svěřil o své touze vyčtené z erotických příběhů, být něčím otrokem. Až té poslední…

    Seznámili jsme se na volejbale. Chodilo nás hrát čím dál méně, takže jsme neustále hledali nové tváře a jednoho dne někdo přivedl Jitku. Byla nádherná, veselá a komunikativní. Již během prvního setu mě zaujala. Taktéž jsem se na ní snažil zapůsobit, což se mi evidentně povedlo, protože následující týden si za mnou každou přestávku chodila povídat. V následujících dnech jsme spolu začali trávit čas i mimo tělocvičnu. Vzpomínám si, že poprvé jsme se byli jen tak projít v nedalekém lese a najednou jí zazvonil telefon. Jitka ho típla se slovy:,,Jdi do hajzlu ty čůráku!”. Nedalo mi to a zeptal jsem se, co se děje. Odpověď mě vyvedla z míry ještě víc. Byl to její přítel. Před měsícem byla s kamarádkama na večírku a měla chuť na sex, tak sbalila prvního kluka, který se nechal a od té doby spolu chodí. Ona ho však nemá ráda. Chtěla s nim jen spát, ale on jí neustále volá a píše. Nevěděl jsem, co si o tom myslet, tak jsem to hodil za hlavu.

    Netrvalo dlouho došlo k nevyhnutelnému. Jitka se rozešla a začala chodit se mnou. Byl to onen pohádkový vztah, který se však s přibývajícími měsíci hroutil. Jitka začala být protivná, občas mi odpírala sex a neustále mě využívala. Musel jsem prát, vařit a uklízet. Sex s ní však začal být nejlepší, jaký jsem kdy zažil. Přitom jsme to dělali stále stejně.

    Intermezzo 1 – můj nejlepší sex
    Sedíme večer u ohně. Pět kluků a Jitka, která je na všechny kromě mě strašně milá. Když dohraju písničku, koukám, že Jitka a Martin někam odešli. Prý se šli někam projít, říkají ostatní. Uplynuly možná 2 hodiny, než se vrátili. Než jsem stačil cokoliv říct, Jitka zavelela, ať jdu za ní. Šli jsme pár minut a Jitka mě přesvědčovala, že si s Martinem jenom povídala. Já jí chtěl věřit, ale stejně jsem byl naštvaný a před očima jsem viděl, jak si teď 2 hodiny dopřávali bouřlivého sexu, vyzkoušeli všechny pozice a oba se několikrát udělali. To mě velmi vzrušuje. Pak si Jitka lehne do trávy a zasyčí:,,Pojď mě pořádně ojet”. Skočím na ní a jsem tak nadržený, že se udělám za půl minuty. Naštěstí nepatřím mezi ty, kterým by to v něčem bránilo a přirážím dál. Až po čtvrtém orgasmu přestávám. Trvalo to asi hodinu a půl a byl to nejlepší sex mého života.

    Když jsme spolu byli déle než rok, ucítil jsem, že je správný čas svěřit se se svými sexuálními touhami. Mluvil jsem o tom, že bych před ní chtěl klečet nahý a svázaný a užívat si její dominanci. Její odpověď byla však negativní. Byla naprosto zhnusená a zakázala mi o tom ještě někdy mluvit. Byl jsem sice zklamaný, ale nebral jsem to jako nějakou velkou tragédii. Horší bylo, že mi v následujících třech týdnech nedopřála sex a já jsem začal být trochu nevrlý. Pohádali jsme se ona mi najednou nařídila, ať se svléknu. Učinil jsem tak. Jitka mě svázala, do pusy mi strčila své špinavé ponožky a abych je nemohl vyplivnout, omotala mi přes pusu kolem hlavy provázek. Řekla pouze:,, Tady to máš, když se ti to líbí ty úchyle! Hlavně že tě už nemusim poslouchat”. Nechala mě tam ležet a odešla do vedlejšího pokoje. Nevěděl jsem tehdy co si myslet. Byl jsem strašně naštvaný, ale penis byl tvrdý jako nikdy a těšil jsem se, až se Jitka vrátí. I kdyby mě jenom pustila a já si ho vyhonil, stálo by to za to. Honí se mi v hlavě jedna krásná myšlenka za druhou.

    Intermezzo 2 – má touha
    Chtěl bych, aby přišla krásně a svůdně oblečená. V červeno černých podkolenkách, červené sukni a korzetu. Chvíli by mi mohla penis dráždit chodidlama. Poté by ho pevně stiskla rukou a zašeptala mi do ucha:,,vyndám ti z pusy ty ponožky, ale budeš mlčet, jasný?” Načež kývnu hlavou. Uvolněnou pusou jí sundám podkolenky a začnu jí líbat nohy. To se jí líbí. Odměnou mi dává slabé facky přes tvář. Řekne:,,Teď si lehnu na záda a ty mi jí krásně vylížeš. Ale chci, aby jsi při tom trpěl, takže jdi najít něco, co ti bude způsobovat bolest, zatímco se ti nebudu věnovat.” Rozváže mi nohy a já se okamžitě rozeběhnu do skříně pro kolíčky na prádlo. Jitka s nimi nemá žádnou praxi, takže jí chvíli trvá, než mi je připne na bradavky, varlata a jeden mi strčí do análu. Konečně jí začnu lízat. Nejvíce klitoris, ale chvilkama se věnuji i jiným místům, přesně jak to má ráda. Po několika desítkách minut mě odstrčí a řekne natěšeně:,, Asi by jsi se chtěl taky udělat co? Ale nemysli si, že ti rozvážu ruce. Budeš si to muset udělat třeba o deku jak nějakej nadrženej ratlík. Navíc mi při tom budeš lízat anál, ať z toho taky něco mám a pak si to svoje nechutný sperma vylížeš.” Udělám to přesně tak, jak má milovaná Jitka řekne a ještě jí po tom všem líbám nohy, dokud neusne.

    Nic takového se však nikdy nestalo. Jak jsem pochopil, Jitka neni domina a chce mít pořádné muže. Také má však ráda, když je o ní dobře postaráno a vše má ve svých rukou. Nyní jsem neustále někde připoutaný, nosím roubík a pás cudnosti. Vařím Jitce a jejím milencům, peru jejich povlečení plné sperma, uklízím a abych na sebe vydělal, jak řekla Jitka, píši články do několika odborných časopisů a mám za sebou i jedno poměrně úspěšné drama. Ovace samozřejmě sklízí Jitka, která se se mnou ani nebaví, pouze rozkazuje a mučí. Zprvu jsem si myslel, že jsem náš vztah zničil tou debatou o dominanci. Časem jsem však dospěl k názoru, že mi Jitka byla nevěrná dávno předtim. Byla se mnou pouze pro ten komfort, který jsem jí poskytoval. Myslím si, že by na podobný způsob vykořisťování časem přišla i bez mého vnuknutí.

    Teď Jitka není doma a já mám za úkol uklidit po včerejší vášnivé noci. Zase jsou postříkané závěsy, které se mi perou nejhůře, takže mám do večera co dělat. Jsem naprosto vyčerpán a zdeptán. Ani nevím, zda sním, či bdím. Pod postelí jsem našel tablet, který musí být onoho včerejšího milence. Mohl bych s ním zavolat o pomoc. To je však moc krásná představa na to, aby to nebyl sen. Můj mozek se v této bezvýchodné situaci snaží utíkat z reality, tomu bych však nerad propadl. Alespoň jsi si do něj s vidinou možné úlevy vylil srdíčko. Jitka se vrací, musím pokračovat v úklidu, jinak mě znovu zbije.

Prohlížíte 1 příspěvek (celkem z 1)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account