Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Marbondo a poslední změna proběhla před 7 roky.

  • Autor
    Příspěvky
  • #10532
     Anonymní uživatel

    Otevřením tohoto tématu bych ráda navázala na svůj článek v blogu… https://korzetka.cz/blog-kandaulismus-cuckolding-a-pujcovani/

    Tedy: Jaký je váš názor, případně zkušenosti, na vědomé sdílení partnera s jinou osobou. Libí se vám představa, že budete přihlížet jak si váš partner užívá s někým jiným? A co takhle, kdyby vás zapůjčil vám neznámé osobě a sám odešel domů?

    Zvládli byste to se svým životním partnerem?

    #10538
     foxik 
    Účastník

    Dle mého, to musí být neskutečná nátura a masochizmus, když se někdo vyžívá být coucold a je jedno zda ona, či on. Ano, měl jsem podobné představy, kdy jsem se svou přítelkyní vydán na milost a nemilost skupině, ale v reálu… pokud člověk miluje svůj protějšek, tak je to podle mého nemožné, jedinou vyjímkou jsou snad jen ti, co je to vzrušuje, i když jsou hračkou a asi právě proto, že jsou jen hračkou, která smí jen podržet, nebo se koukat, poslouchat a je to vzrušuje.
    Co psichyka? Když je ponižován, zesměšňován, urážen, před někým cizím (tedy na poprvé, páč co si budeme řikat, kolik z vás má náturu obšťastňovat něčí manželku, nebo manžela, před jejich zraky?) to snad patří už do kategorie psichyckého týrání. Ne nedokázal bych to, ale lidé jsou různí 🙂
    Asi znám jednu, ale ta ani nebude vědět, že provozuje kandaulismus a rozhodně si to neužívá 🙂 Když to tak vezmu, tak každý M, či Ž která odpustí nevěru a dál žije s partnerem, vlastně půjčuje 🙂

    #10547
     Anonymní uživatel

    Ono jedna věc je vědět, a druhá vidět. Mě osobně je příjemnější představa, že milovaného partnera půjčím (samozřejmě za mnou stanovených podmínek), než abych ho donutila se dívat, jak si “užívám” s někým jiným. Možná jiná situace by byla, pokud by s tím přišel on (tedy partner). V opačném případě bych musela přemýšlet nad tím, jestli souhlasil proto, že to skutečně chce, nebo proto že to chci já, a on udělá co mi na očích uvidí, i kdyby ho to mělo velice ranit.

    Myslím, že zde více než jinde záleží na konkrétním páru. Jak znají své hranice a co si mohou dovolit. Bolest fyzická je jedna věc, ale bolest psychická je podle mě nesrovnatelná a hlavně trvá mnohem déle.

    #10572
     taylor17 
    Účastník

    Ano, mám zkušenosti i mám takové známé, mladý manželský pár. On ji moc rád půjčuje, je sub a navíc cuckold. Mají to vztahu vyrovnané, jsou nadšení, milují se… Jinak on cizí ženu ne, ona cizí muže ano. Tyhle praktiky, pokud se bavíme o skutečné podstatě kandaulismu a cuckoldu, jsou pro hodně srovnané lidi co mezi sebou vše řeší velmi otevřeně. Ta hranice je velmi tenká.

    Zdá se mi, že se to v poslední době stává módou, což neodsuzuji. Můj názor na oblast různých praktik je ten, že pokud si to všichni zúčastnění užívají a chtějí, tak proč ne. Ovšem jde také o to, že spousta lidí(hlavně mužů) to vidí, že si prostě může “zdarma” užít a nechápou podstatu.

    #10578
     Marbondo 
    Účastník

    Moje partnerka (sub) tuto touhu má a dost silnou – být mnou předána, půjčena jinému muži.
    Já to mám tak, že mě to sice nijak nerajcuje, ale na druhou stranu s tím nemám v podstatě problém a když jí to udělá tak velkou radost, jsem otevřen tomu to provést.
    Před pár dny už dokonce proběhlo seznámení s mužem, se kterým by se to mohlo realizovat.
    Určitě ale nemám touhu být u toho co se bude dít dál a pokud vím, tak ani ona ne.

Prohlížíte 5 příspěvků - 1 z 5 (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account