Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Marbondo a poslední změna proběhla před 7 roky, 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13/03/2017 v 19:37 #10532Anonymní uživatel
Otevřením tohoto tématu bych ráda navázala na svůj článek v blogu… https://korzetka.cz/blog-kandaulismus-cuckolding-a-pujcovani/
Tedy: Jaký je váš názor, případně zkušenosti, na vědomé sdílení partnera s jinou osobou. Libí se vám představa, že budete přihlížet jak si váš partner užívá s někým jiným? A co takhle, kdyby vás zapůjčil vám neznámé osobě a sám odešel domů?
Zvládli byste to se svým životním partnerem?
14/03/2017 v 20:07 #10538Dle mého, to musí být neskutečná nátura a masochizmus, když se někdo vyžívá být coucold a je jedno zda ona, či on. Ano, měl jsem podobné představy, kdy jsem se svou přítelkyní vydán na milost a nemilost skupině, ale v reálu… pokud člověk miluje svůj protějšek, tak je to podle mého nemožné, jedinou vyjímkou jsou snad jen ti, co je to vzrušuje, i když jsou hračkou a asi právě proto, že jsou jen hračkou, která smí jen podržet, nebo se koukat, poslouchat a je to vzrušuje.
Co psichyka? Když je ponižován, zesměšňován, urážen, před někým cizím (tedy na poprvé, páč co si budeme řikat, kolik z vás má náturu obšťastňovat něčí manželku, nebo manžela, před jejich zraky?) to snad patří už do kategorie psichyckého týrání. Ne nedokázal bych to, ale lidé jsou různí 🙂
Asi znám jednu, ale ta ani nebude vědět, že provozuje kandaulismus a rozhodně si to neužívá 🙂 Když to tak vezmu, tak každý M, či Ž která odpustí nevěru a dál žije s partnerem, vlastně půjčuje 🙂16/03/2017 v 23:12 #10547Anonymní uživatelOno jedna věc je vědět, a druhá vidět. Mě osobně je příjemnější představa, že milovaného partnera půjčím (samozřejmě za mnou stanovených podmínek), než abych ho donutila se dívat, jak si “užívám” s někým jiným. Možná jiná situace by byla, pokud by s tím přišel on (tedy partner). V opačném případě bych musela přemýšlet nad tím, jestli souhlasil proto, že to skutečně chce, nebo proto že to chci já, a on udělá co mi na očích uvidí, i kdyby ho to mělo velice ranit.
Myslím, že zde více než jinde záleží na konkrétním páru. Jak znají své hranice a co si mohou dovolit. Bolest fyzická je jedna věc, ale bolest psychická je podle mě nesrovnatelná a hlavně trvá mnohem déle.
22/03/2017 v 12:19 #10572Ano, mám zkušenosti i mám takové známé, mladý manželský pár. On ji moc rád půjčuje, je sub a navíc cuckold. Mají to vztahu vyrovnané, jsou nadšení, milují se… Jinak on cizí ženu ne, ona cizí muže ano. Tyhle praktiky, pokud se bavíme o skutečné podstatě kandaulismu a cuckoldu, jsou pro hodně srovnané lidi co mezi sebou vše řeší velmi otevřeně. Ta hranice je velmi tenká.
Zdá se mi, že se to v poslední době stává módou, což neodsuzuji. Můj názor na oblast různých praktik je ten, že pokud si to všichni zúčastnění užívají a chtějí, tak proč ne. Ovšem jde také o to, že spousta lidí(hlavně mužů) to vidí, že si prostě může “zdarma” užít a nechápou podstatu.
23/03/2017 v 10:39 #10578Moje partnerka (sub) tuto touhu má a dost silnou – být mnou předána, půjčena jinému muži.
Já to mám tak, že mě to sice nijak nerajcuje, ale na druhou stranu s tím nemám v podstatě problém a když jí to udělá tak velkou radost, jsem otevřen tomu to provést.
Před pár dny už dokonce proběhlo seznámení s mužem, se kterým by se to mohlo realizovat.
Určitě ale nemám touhu být u toho co se bude dít dál a pokud vím, tak ani ona ne. -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Uživatelé komentují