Zdravím všechny co zde na Korzetku zavítáte a trošku mne mrzí když vidím že tak pěkně zpracovaný web má tak málo příspěvků v různých diskuzních forech apod. Je to celkem škoda protože mám za to, že BDSM komunita má stále co dohánět v počtu příznivců i když samozřejmě vím, že se již blýská na lepší časy, stále je ještě hodně těch co BDSM mají jako vášeň, jako něco co lze těžko vysvětlovat nezasvěcenému a jako něco bez čeho by si již neuměli představit svou existenci. Možná se to někomu bude zdát přehnané, ale ne nemyslím si že to jsou silná slova, naopak vím o čem mluvím protože spousta mých klientů by se určitě BDSM neuměla a především nechtěla vzdát. Takže budu ráda, když zde napíšete i Vy jaké máte třeba své zkušenosti s BDSM návštěvou SM studií nebo i návštěvy Domin které se podobně jako i já věnují klientům v soukromí ve svých minisudiích apod. Nestyďte se podělit o své názory a postřehy z tohoto světa, protože jen tak lze rozšířit naše řady a možná i malinko pozměnit názory některých lidí kteří nás stále vnímají jako něco co je na pokraji společnosti a jako nějaké zlo které je spojeno s deviací a chováním které je právě pro ně nepřijatelné a kterému se je potřeba vyhnout. Napište co si o tom myslíte třeba právě Vy. Zdraví Vás Madam Sara
Uživatelé komentují