Výprava Ralsko II. – mise úspěšná

Tentokrát se výpravava do Ralska konala pro jistotu ve třech lidech. Vybaveni mapami a mnozštvím zaručených informací kde se dá pořídit pár zajímavých fotek jsme se vydali z Prahy po R10 směr Turnov. Nesmím opomenout kufr auta nacpaný k prasknutí proprietami k případným fotkám ( nikdy nevíte co se může hodit… ).

První pořádná pěkná sobota byla začátkem Května asi vyjímečně “výletní”, svědčilo o tom množství aut na dálnici. Nakonec netrvalo ani hodinku a vystupovali jsme z auta ověnčeni stativem, batohem a první z několika svačinek ke které pálilo do zad sluníčko. Ani ne po pár stech metrech jsme nevěděli kam vlastně jdeme, a tak přišel na řadu naivní pokus zprovoznit internet v iPadu – no i když se to už tak často nestává, tak ano…nebyl tam signál.  Zachránili nás provizorní malůvky, které jsme stihli před odjezdem na kus papíru.

[dilemma]

Průzkum prvních lolakit tedy nebyl zrovna úspěšný, nicméně Ralsko je tak rozsáhlá oblast že zajímavých míst je víc než dost. Pár přejezdů autem podle mapy nakreslené na úřiznutém víku kartonové krabice od kuliček k roubíkům, a jsme tu. Dle Korzetky a Jana ideální místo, nakonec i mě se líbilo, a tak jsme opět posvačili a rozvrhli průběh focení. Naneštěstí skupiny nevrlých mravenců nás nenechali v klidu sníst domácí bagety od Korzetky, rozvrh focení tedy nebyl žádný, a pustili jsme se rovnou do díla. Prozatím pár fotek níže.

Zajímavé fotky které vznikly během focení produktů

Máte zajímavý tip kde bychom mohli fotit? Sem s ním 🙂

 

0 Komentářů

Zanechte komentář

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account