Otrok nebo krocené zvíře?

Označeno štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 5 roky, 11 měsíci.

  • Autor
    Příspěvky
  • #10112
     Anonymní uživatel

    Milé dámy, milí subíci,
    preferujete naprostou oddanost a poslušnost, nebo máte rády trochu toho hašteření, krocení divokého zvířete? Posloucháte raději na slovo, necháte se psychicky ovládat a ponižovat, nebo dáváte přednost fyzickému trestání a vynucení poslušnosti, zkrátka necháte se rádi zkrotit?

    Z mé strany je to tak trochu podle nálady. Převážně dávám přednost ale druhé variantě. Baví mě krocení, kočkování, odpor. Nutí mě to rychle uvažovat, neustále přemýšlet, co ten lump zase vyvede. A co si budeme nalhávat, baví mě trestat 🙂

    #10299
     edmund 
    Účastník

    Milá dámo,
    neznám lepší pocit, než se zmocnit své přítelkyně a provést jí něco, čím jí vytočím do ruda, abych byl posléze potrestán mnohonásobně více, než si zasloužím <3. Nebývám často poslušný otrok :).

    #12482
     Anonymní uživatel

    Vždy je lepší nechat to na náladě, oboje má svoji dimenzi, vlastní náboj, nejpodstatnější je se sladit, vnímat společně že “nic není zadarmo”, a kde je akce, přijde reakce, je to vždy o tom nečekat, ale konat… ono s leklou rybou prostě zábava ani vzrušení nepřichází. Za sebe se přikláním vždy ke vzdoru, odporu, odmítání, vzpouzení, prosbám, žadonění… v každém případě přijmout oddaně trest. Chci živou bytost, plnou emocí, to mě pak baví trestat nebo dle úhlu pohledu “odměnit”. Nepatřím mezi velmi zkušené, a na nějaká dogmata si nepotrpím, řídím se čistě intuicí.

Prohlížíte 3 příspěvky - 1 ze 3 (celkem z 3)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account