Označeno štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Fuchs a poslední změna proběhla před 4 roky, 3 měsíci.

  • Autor
    Příspěvky
  • #12444
     blankaok 
    Účastník

    Jen tak na uvod jsem muž a jsem TV a tak píšu jako žena. Já to dělám už nějaký ten rok a pořád říkám tak a teď jsem zvládla tohle a už víc prostě nedám. Uteče nějaká doba a já zvládám další a větší a mám z toho radost. Nyní mi nedělá problém začít dildem o průměru 6 cm a když se rozparádím tak dám i 8 cm ale to je zatím jen na chvilku. Nejlepší pocit je něčí ruka po zápěstí uvnitř, je to zas něco jiného a je to vzrušující když se uvnitř hýbe. Jednou by sem tam ráda i svou ale sama si jí tam nemohu zakroutit. Doufám že mi někdy někdo pomůže. Co nebo kolik cm zvládáte vy?

    #14665
     Fuchs 
    Účastník

    Já se svým submisivním přítelem si také užíváme analní fisting (odborně řečeno to, co popisujete :D). Já to vnímám z toho pohledu vykonavatele, ovšem i pro mne je velmi vzrušující.
    Vždy mému milému (dále jen R.)vypláchnu bříško řádným klystýrem. Ten si R. velmi užívá, jeho tělo zvládne opravdu velké objemy, ale ještě chce trénovat. Zatím zvládne pojmout 2,5l vlažné vody(jiné teplot mohou ohrozit zdraví). Tedy já si vezmu nemocniční rukavice, používala jsem běžné, ale nyní mám možnost i těch z přírodního latexu, což je parádní, neb R. latex zbožnuje. Procvičím mu konečník několika prsty a poté pronikne i celá má ruka, což mu přivádí silné stavy naprosté blaženosti, je na něj tak sladký pohled.
    V naší společné výbavě máme i dva ocásky a plánujeme další.
    Budu vděčná za jakékoliv rady a připomínky 😀
    S pozdravem Fusch

Prohlížíte 2 příspěvky - 1 ze 2 (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

©2024 Copyright © 2017 Korzetka.cz. BDSM magazín & seznamka

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account